x

 

Naast het aanbod van de laatste innovatieve producten op het gebied van brandveiligheid, goedgekeurde producten, biedt brandwerendonline.nl ook een uitgebreid assortiment aan op het gebied installatie technische producten. Wraps, Putty Pad, Brandwerende kit voor bouwkundige voegen en nog veel meer brandwerende applicaties zijn te vinden op brandwerendonline.nl  op het gedeelte brandwerende kitten.

 

Brandwerend Online BV is een totaal leverancier op het gebied van brandwerende producten. Met een grote diversiteit van brandmanchetten, brandkleppen, brandwerende roosters, opzwellende deurstrips brandwerende acryl kit en brandwerende ventielen. De producten beschikken over test rapporten van Efectis Nederland en andere voor aanstaande Europese test laboratoria.

Alles is mogelijk bij brandwerend online: leveringen op uw kantoor locatie of indien gewenst op uw bouwlocatie door heel Nederland en België. De laatste innovatieve producten en oplossingen zijn verkrijgbaar in ons online assortiment brandveilige producten.


 

Brandwerendonline.nl: de nieuwste ontwikkelingen op brandveilig bouwen in Nederland is te vinden bij brandwerendonline.nl! Om nu bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en innovaties biedt de Brandwerende online  verschillende producten op het gebied van brandveiligheid en techniek die perfect met elkaar kunnen worden afgestemd. Bij Brandwerend Online selecteren wij alleen producten van de hoogste kwaliteit en voorzien van de laatste Europese goedkeuringen voor onze klanten

 

Betaal eenvoudig ideal of neem contact met ons op voor andere mogelijke betalings mogelijkheden.

 

Voor het leveren van uw bestelling maken wij gebruik van gerenomeerde bedrijven als TNT express, Post.nl of DHL